Over

WvB Detailing is opgericht op 18 december 2017 en gespecialiseerd in het reinigen, polijsten en coaten van voertuigen op een professioneel niveau, waarmee er alles aan gedaan wordt om het ultieme eindresultaat te verkrijgen.

Vanaf 2014 is WvB Detailing zich gaan verdiepen in dit vakgebied van restaureren en reinigen en sindsdien zijn we tot de dag van vandaag bezig met dit secure werk, ‘detailing’, eerst als hobby en sinds 2017 als professioneel bedrijf. Dankzij het vele testen van verschillende methoden binnen dit vak heb we behoorlijk wat ervaring, we weten bijvoorbeeld wat de beste behandeling is voor de verschillende soorten laklagen. Hierdoor is het mogelijk om het beste resultaat te realiseren. Sinds 2020 zijn wij ook actief binnen de transportsector en watersport. In 2022 hebben we uitdeuken zonder spuiten en het  blinderen van ramen ook binnen onze diensten opgenomen. 

Op de Facebookpagina kunt u ons portfolio volgen van behandelde voertuigen door WvB Detailing.

Wij hopen dat u het vertrouwen hebt in WvB Detailing en een afspraak wilt maken. Onder het kopje diensten zijn alle behandelingen te vinden zodat u een keuze kan maken voor een behandeling. U kunt ons natuurlijk ook contacteren voor professioneel advies.

Wij horen graag van u.

WvB Detailing