Over

WvB Detailing is opgericht op 18 december 2017 en gespecialiseerd in het reinigen, polijsten en coaten van voertuigen op een professioneel niveau, waarmee er alles aan gedaan wordt om het ultieme eindresultaat te verkrijgen wat u ook wenst. Tevens streeft WvB Detailing ook naar één van de beste prijs-kwaliteit verhoudingen, door zo scherp mogelijk geprijsd te zijn, maar toch met een prachtig eindresultaat, zoals u natuurlijk verwacht.
 
 

Het mooiste van ons werk is  het zien van tevreden klanten, hierdoor groeien wij, wat ons werk vervolgens nog mooier maakt.

Vanaf 2014 is WvB Detailing zich gaan verdiepen in deze soort van restaureren en reinigen en sindsdien zijn we tot de dag van vandaag bezig met dit secure werk, ‘detailing’, eerst als hobby en sinds 2017 als professioneel bedrijf. Dankzij de ervaring en het vele testen van verschillende methoden binnen dit vak, weten wij bijvoorbeeld wat de beste behandeling is voor de verschillende soorten laklagen. Hierdoor is het mogelijk om het beste resultaat te realiseren. Sinds 2020 zijn wij ook actief binnen de transportsector en watersport, dankzij het behandelen van vrachtwagens en boten. 

Op de Facebookpagina kan u voorbeelden vinden van behandelde voertuigen door WvB Detailing.

Wij hopen dat u het vertrouwen hebt in WvB Detailing en een afspraak wilt maken. Onder het kopje diensten zijn alle behandelingen te vinden zodat u een keuze kan maken voor een behandeling. U kunt ons natuurlijk ook contacteren voor professioneel advies.

Wij horen graag van u,

WvB Detailing